Assemblagewinkel.nl AssemblageWinkel.nl

Over Assemblagewinkel.nl:

Het woord assemblage komt van het Franse woord assembler dat verzamelen of samenvoegen betekent. Bij een assemblage worden verschillende onderdelen bij elkaar gebracht, en tot één geheel gevoegd: Dit is de hoofdactiviteit van ons bedrijf.

Tevens werken wij momenteel aan het inrichten van een webshop (www.KabelAtelier.nl) gespecialiseerd in het leveren van kabels, connectoren en toebehoren.

Zijn er vragen of wensen naar aanleiding van uw bezoek aan onze website, dan verzoeken wij u deze te melden via het E-mail formulier elders op deze site. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

RodeKruisCulemborg.nlRodeKruisCulemborg.nl

Over RodeKruisCulemborg.nl:

De afdeling Culemborg (werkgebied Culemborg, Beusichem, Ravenswaay en Zoelmond) heeft een enthousiast team van ca. 100 vrijwilligers. Samen maken wij de principes en taken van het Nederlandse Rode Kruis waar. In Culemborg worden velen van deze taken uitgevoerd. Het werk is zeer divers.

De website van het Rode Kruis afdeling Culemborg bestaat uit zowel een extern gedeelte waar bezoekers het laatste nieuws kunnen lezen alsmede informatie kunnen verkrijgen over de afdeling. Voor de leden bestaat er een intern leden-gedeelte met aanvullende informatie en gegevens.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

HF-Style.nlHF-Style.nl

Over HF-Style.nl:

HF Style staat voor meubelen met een eigen gezicht. Styling, raffinement en vakmanschap staan borg voor een exclusief product. Door het op vakkundige wijze verwerken van grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit ontstaat een uitzonderlijk zitmeubel.

De website is gericht om de producten aan de bezoekers tentoon te stellen waardoor deze het volledige assortiment op hun gemak kunnen bekijken. In de website zijn vanzelfsprekend de bedrijfskleuren van HF Style verwerkt.